edding Legamaster presenteert zich tijdens verschillende beurzen en promotie-acties

EDDING

Voor pennen met vilt- en vezelpunten is edding als internationale onderneming al meer dan 50 jaar een begrip in Duitsland. Onder de merknaam edding ontwikkelt, produceert en verkoopt de edding Groep markeer- en schrijfmiddelen evenals productseries – onder de merknaam Legamaster – voor visualisering, presentaties en conferenties. De merken van de edding Groep worden in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht. De primaire doelstelling van edding is altijd een efficiënte bedrijfsvoering, waarvan alle partners profiteren. De producten van edding vallen op door hun duurzaamheid en kwaliteit, waarbij de behoeften van de klanten altijd het uitgangspunt zijn bij de productontwikkeling. Vanaf het begin is het een vast onderdeel van de bedrijfsfilosofie om de zakelijke activiteiten te verenigen met verantwoordelijkheid voor het milieu. Als bedrijf met een internationale omvang beschikt edding in de hele wereld over vestigingen en distributiepartners. Momenteel heeft de edding Groep circa 600 medewerkers. Het merk edding Legamaster presenteert zich tijdens verschillende nationale en internationale beurzen & promotie-acties om haar naam en producten bekendheid te geven. Wij verzorgen regelmatig in hun opdracht de fotografie.

BALK ORANJE

Bekijk hieronder en via ons YouTube-kanaal voorbeelden van beursimpressies.

AUTODESK      HOGESCHOOL UTRECHT      ALFA TEC      DUURZAAMGEBOUW

BALK ORANJE

Bekijk hieronder en via ons YouTube-kanaal ook voorbeelden van bedrijfsfilms en promotionele films.

MVB KOERIER      VAN LEEUWEN CATERING      CZL      STICHTING RESPONZ

BALK ORANJE

Ook zo’n oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op!

OfferteWHS    ContactWHS

BALK ORANJE

Enkele referenties

DR OETKER                KIA               DNHK        

BALK ORANJE

Een greep uit ons werk

EEN CROSSMEDIALE BENADERING EEN KRACHTIGE COMBINATIE    PRODUCTIEPROCES PALUX DEUTSCHLAND IS TOONAANGEVEND

VoorbeeldenPM    VoorbeeldenMM

BALK ORANJE

De sterke combinatie van onze vier divisies

divisies-motion-hoover    divisies-print-hoover    divisies-expo-hoover    divisies-buroo-hoover

WHS_slogan.indd

Volg ons en blijf op de hoogte!

ICON FACEBOOK     ICON YOUTUBE     ICON TWITTER     ICON HOME

Geef een reactie

*